30 dagar kvar!

Oj oj - här bara flyger dagarna iväg! Är så otroligt mycket som ska fixas inför ett bröllop, dagarna går i ett - har någonting planerat varje dag! Jag kan dock meddela att allt går väldigt bra hur som helst :) Det är mycket att göra men ingen negativ stress (än så länge;)). Vi har börjat med våra danslektioner, vi övar modern vals en gång i veckan med en mycket trevlig man, Frank, som lärare. En mycket speciell man - positivt talat! Vi har också hämtat hem min ring, träffat prästen, köpt tärnklänningar, vart i kyrkan och bestämt program, fått in alla anmälningar, beställt saker från Calligraphen, bestämt förträff med vår fotograf, beställt tider för håruppsättning, klippning, nagelförlängning och mycket mer. Jag har även varit hos sömmerskan och börjar lägga upp min klänning, väldigt spännande! Linda (brudtärna) och Stefan (marsalk) har också köpt och fixat sina kläder. Allt är dock inte klart på länga vägar! ;)

Tanken med den här bloggen var ju att dokumentera allting INFÖR bröllopet och berätta var och när jag köpt/fixat vad, visa bilder osv. Men kom på att jag inte ville avslöja för mycket, vill ju att mina gäster ska bli lite överraskade på bröllopet så jag tänkte om lite (och dessutom räcker verkligen inte tiden till till att blogga tyvärr!). Så den här bloggen kommer i huvudsak att handla om vårt bröllop - the outcome!

Jag kommer att lägga ut tankar och tips till övriga kommande brudar, bilder från vår stora dag mm. Kommer att göra speciella inlägg för varje moment under vår stora dag, saker som vi blev extra nöjda med osv. Jag hoppas att min blogg kommer vara till hjälp för andra som är i planeringsfasen och även att den, såklart, kommer att vara ett fantastiskt minne för mig och Kenneth att läsa och drömma oss tillbaka genom om några år. Det tror jag att det kommer att bli :)

Så - Håll till godo med lite dålig uppdatering inför bröllopet men kika gärna in då och då! Kram!