Nu är vi äntligen man och fru! <3

Nu har vi redan varit gifta i fyra dagar jag och min älskade Kenneth!! Livet är fantastiskt! Obeskrivlig lycka!! Älskar dig mest av allt min älskade make! ♥ ♥ ♥

Bröllopsdagen i lördags var helt fantastisk! Helt magisk! Den var bättre än vad vi någonsin kunde drömma om i våra vildaste fantasier! Vi är så otroligt tacksamma för vi har sådan underbar familj ochj underbara vänner! Och vårt värdpar sedan, vi kommer stå i tacksamhetsskuld till dem resten av livet! De hade ordnat allt så bra för oss, helt fantastiskt. Daniel och Camilla Stomberg - ni är de finaste vännerna man kan ha. Tusen tack för allt!!!! <3

Drar en väääldigt kort sammanfattning av dagen här (mest hålltider). Tanken är sedan att det kommer komma ett inlägg för varje del av bröllopsdagen med bilder mm. Men det får vi ta efter bröllopsresan, den som väntar på något gott vet ni! Dagen började i vilket fall som helst tidigt, vi ställde klockan på kvart i sex och åt en mysig frukost med stekta ägg mm (vår favorit!). Vid sju hämtade vi klänningen hos Annkie och Stig och vid halv åtta mötte jag min frisör för dagen, Linda Arnstrand, utanför salongen. I samma veva kom dagens fotograf Sara Eriksson, som var med från tidig morgon till sen kväll - Stort tack min fina vän! Vid åtta-tiden kom sedan Camilla med Filippa och Sofia, världens sötaste brudnäbbar för att göra sig i ordning de också. Riktigt mysigt!

Vid tolv skulle vi möta Kenneth, dagens bröllopsfotograf Veronica och de övriga (Linda och Stefan mm) vid Nolhaga för att ta de "riktiga" bröllopskorten. Vid den här tiden hade det börjat spöregna och det gjorde det under hela fotograferingen som varade i ca 1,5 timme. Vi var lite försenade från frissan så vid ca tio-kvart över tolv hämtade en tårögd Stig mig och körde mig, Filippa och Sofia till Nolhaga. Här fick jag se min blivande man för första gången för dagen! Det var ett väldigt stort och häftigt ögonblick! Han var SÅ SNYGG! Och det såg ut som han tyckte detsamma om mig :) Vi tog kort under balkongerna på Nolhaga Slott och sedan var det dags att åka till kyrkan. Stefan körde oss + brudnäbbarna. Vi var framme i kyrkan sex minuter i två, perfekt timing. När vi klev ur bilen hade det slutat regna - skönt! Daniel mötte oss och vi gick in i kyrkan där dörrarna var stängda in till stora salen. Linda hjälpte mig med klänningen och gick in tillsammans med Stefan innan vi gav klartecken för att klockorna kunde börja ringa. 

Vigseln gick fantastiskt bra! Min klänningen var liiite lång så jag var nära på att fastna/snubbla några gånger på vägen in men jag höll hårt i Kenneth så det kändes tryggt ändå - det gjorde absolut ingenting. Det var mycket folk i kyrkan (nästan fullsatt i en så stor kyrka som Hemsjö - SKOJ!) och vi riktigt njöt när vi skred förbi dem allesammans fram till prästen. Jag hann se mitt fotbollslag, alla mina jobbarkompisar, släkt, familj och vänner på vägen in. Min sida var lite fullare än Kenneths. Min älskade mamma stod med tårar i ögonen och min älskade pappa såg oerhört stolt och lycklig ut. Vi sa ja till varandra och sa våra löften efter prästen. Det kunde inte gått bättre. Kenneth såg så otroligt lycklig, glad och stolt ut - kändes fantastiskt <3 Vi kysstes varpå prästen skojade "det var dåligt" - hela kyrkan skrattade till och vi fick göra om kyssen. Vi hade verkligen världens bästa präst - alla kategorier. Jan Kesker heter han och han är en otroligt mysig och sympatisk man. Både jag och Kenneth tycker att det känns som om vi har känt honom hela livet. Så go! Michelle och Ninna sjöng en låt tillsammans och sedan sjöng Michelle två solo-låtar. Fantastiskt fint var det. När vi stod framme vid altaret sprack det även upp och solen sken in genom fönstren - det var helt magiskt. Vi hade även en trumpetare som var med i alla marscher och psalmer. Tror jag talar för Kenneth också, vi njöt verkligen när vi stod där framme och blev vigda. Vi lyssnade på varenda ord som prästen sa och vi hann njuta av stunden och av varandra. Det gick inte för fort och inte för långsamt. Allt var helt perfekt! När vi skred ut som man och hustru bubblade en helt obeskrivlig lycka inom mig - vi gjorde det! Och det kunde inte gått bättre! <3 <3 <3

Väl ute fick vi möta alla våra vänner som tog kort och kastade ris på oss på trappen. Sedan var det dags för kramkalas! Kön med folk ringlade sig lång och vi njöt än en gång av alla gratulationer och lyckönskningar. Både jag och Kenneth blev torra i munnen men tror inte att någon märkte det. Efter många skratt och en del tårar fick vi se Annika och Linda komma med häst och vagn - vi blev så glada! Efter det otroligt regniga morgonen trodde vi inte att vi skulle få chansen att åka häst och vagn men vid den här tiden stod solen alltså högt på himlen så det gick trots allt! Vilken lycka! Vi satte oss i vagnen, fick en korg som bröllopsgåva och åkte iväg. I ca 45, 50 minuter var vi ute åkte, bland det bästa på hela dagen. Vi fick en chans att andas ut och bara vara tillsammans. Det var väldigt fint och mycket uppskattat från vår sida. Vid 15:50 lämnade dem sedan av oss vid församlingshemmet igen och här blev vi mötta av alla våra gäster som stod med rosblad och kastade på oss medan vi gick emellan dem fram till en servitris som stod med två champagneglas. Vi skålade och fick sedan se att det stod våra namn på glasen, Kenneth på ett och Evelina på ett. Även datumet var graverat på foten - riktigt fint! Efter skål och mingel var det dags för fotografering (även detta utomhus) med det obligatoriska gruppfotot. Vädret var fortsatt fint och soligt - underbart! Vi fick sedan gå in och sätta oss i församlingshemmet för då skulle bröllopsfesten och middagen börja! När alla hade hittat sina platser och satt sig till rätta höll så höll småningom min kära pappa det första talet för kvällen. Precis då öppnade sig himlen igen och det började spöregna! Detta gjorde naturligtvis ingenting för då var vi ju redan inomhus men vilken otrolig tur vi hade! Ofattbart! :)

När det gäller festen så får jag skriva ett helt nytt inlägg för att sammanfatta den kort (orkar inte skriva mer nu) men jag kan säga som så att det var helt underbart, fantastiskt, roligt, rörande och den var också full av överraskningar! Trodde inte att det kunde bli SÅ bra!!! Jag är mållös! Festlokalen var superfint dekorerad och alla överraskningar var så roliga, så påhittiga och så fina. De hade gjort det så bra våra båda föräldrapar och Daniel och Camilla - Tack igen!! Kan inte tacka er NOG. Maten var fantastisk och brudvalsen gick bokstavligt talat som en dans! Inte ett felsteg! Bröllopstårtan var otroligt god och väldigt maffig - sju hela våningar! Men som sagt, ska skriva utförligt om alla tal, spex och om allt annat som hände på festen i ett senare inlägg.

Bröllopsnatten tillbringade vi här hemma (sjuuukt mysigt!) och dagen efter öppnade vi alla bröllopspresenter (otroligt fina gåvor allihop - tusen tack!!!) och njöt av första morgonen som man och hustru. Vid 13-tiden åkte vi ner till vår "riktiga" bröllopsnatt som vi tillbringade i en svit på Nääs Fabriker. Otroligt lyxigt! När vi kom dit stod även våra glas från kvällen innan där samt en flaska champagne och i sängen på övervåningen låg det ett kuvert med ett jättefint kort i från världens bästa värdpar. De hade även fått hotellet att bädda med splitternya lakan - deras bröllopsgåva - lakan med vårt nya efternamn "Vikholmen" broderat på samt vårt datum. Sååå fint! Tack igen! På kvällen beställde vi sedan roomservice och åt en fantastiskt god middag i vår svit som man och fru :)

Som ni märker så är vi otroligt nöjda med vår bröllopsdag och med de första dagarna som gifta. Dagen och dagarna har verkligen varit helt perfekta - ingenting kunde ha blivit bättre! Tack allihop som var med och förgyllde vår dag! Vi är verkligen världens lyckligaste som har er och inte minst varandra! Tack!

Nu ska jag gå och pussa på min fantastiska och underbara make! Det ni! <3